Dodatna oprema

 

AVTOMATSKA VERTIKALNA ZAŠČITNA ZAVESA

Zahvaljujoč avtomatski zaščitni zavesi, ki zagotavlja zaščito pred nekontroliranim posegom od spredaj in od strani, lahko posluževalec stroja vlaga dele za obdelavo hitreje, z manj gibi in manj utrujajoče. Ta opcija vam prihrani okrog 20% časa ob popolni varnosti. Vrata so preklopna tako da je menjava orodja hitra in nemotena.

 

ELEKTRONSKA ZAŠČITA

EMG ekscenter stiskalnice na zahtevo opremimo z enostavnim elektronskim varovalnim sistemom ali s sistemom, ki ga je mogoče programirati. Programabilni varovalni sistem avtomatično upravlja s startom stiskalnice, če je upravljalec prej določil več prehodov v elektronskem varovalnem sistemu (največ osem žarkov). Ta inovacija zagotavlja največjo varnost ob velikem povečanju produktivnosti stiskalnice.

 

ZVOČNO IZOLIRANE KABINE

Za zmanjšanje hrupa (od 15 do 18 dB) se lahko čez stiskalnico namesti zvočno izolirana kabina. Za zračenje je vgrajen ventilator s pretokom do 1500m3/h. Uporabnik lahko do stiskalnice dostopa skozi vrata spredaj in z obeh strani. Te zvočno izolirane kabine dobavljamo že sestavljene na paleti.

 

ODVIJALEC - RAVNALEC - PODAJNA ENOTA - ŠKARJE

Na željo opremimo stiskalnico s kompletno linijo za strego stiskalnice, dobavimo skupaj s stiskalnico, pripravljeno za delo.

  • odvijalna naprava
  • ravnalna naprava
  • podajna enota, škarje
 

DODATNA OPREMA

Mazanje
 


Več načinov za mazanje traku
mazanje z mokrimi valji
mazanje z mikro-lub pršilnim sistemom
Oprema je ob dobavi že nameščena na stroj in pripravljena za delo.Digitalni prikaz položaja paha
 


Digitalni indikator položaja paha omogoča natančno nastavitev spodnje mrtve točke, kar vam prihrani čas

S tem digitalnim prikazovalnikom uporabnik lahko točno določi silo oziroma obremenitev stiskalnice ter nastavi največjo dovoljeno silo, v kolikor je ta sila presežena, se stiskalnica zaustavi.Pnevmatska blazina
EMG ponuja širok izbor pnevmatskih blazin
  • gumi blazine
  • plinske blazine
  • pnevmatske blazine
standardni proizvodi ali proizvodi glede na vaše potrebe